Natuurlijk kun je een jaarvergadering in een zaaltje houden. Hoe inspirerend wordt diezelfde vergadering echter wanneer je die op het wad houdt.

HET TIJ GEEFT AAN WAARHEEN WE GAAN

Vaar mee met de Silverwind. We bieden je ons eigen aantrekkelijke programma aan met zeehondentochten, wadlopen en schelpenbankexcursies. Je kunt ons luxe schip echter ook afhuren voor een bedrijfsuitje, vergadering, familie- of huwelijksfeest. Voor dit soort bijzondere evenementen is de Silverwind volledig toegerust.

Wij werken samen met Hotel & Brasserie de Brakzand. Waar je goed kan slapen, eten, drinken en ontspannen. Op de mooiste plek in het centrum van Schiermonnikoog. Wij brengen je graag met de Silverwind naar Schiermonnikoog om daar te overnachten.

Ook komen wij regelmatig met groepen bij de Berkenplas. Ook voor catering elders op het eiland heeft de Berkenplas mogelijkheden. 

De Toxbar gelegen aan de Reeweg, is de place to be! Eten, drinken en dansen. De meest bekende bar op het eiland. Onze wadloopgidsen sluiten er graag hun wadlooptocht af, terwijl zei wachten op de bus.

Meer weten? Wil je overleggen voor jouw eigen evenement? Wij leveren graag maatwerk, dus neem even contact met ons op via info@wadlopen.com of 0595 - 528 300.

Tips over wat er op de ms Silverwind zoal mogelijk is vind je hieronder:

Mosselavond op het Wad

In het kader van de Culinaire Waddenweken organiseren wij een mosselavond op de Silverwind. Lekker eten tijdens het varen op het Wad. Op 21 oktober 2022 met Jan Cooks4You en op 18 november 2022 met Twan van het Genietlokaal. Beide cateraars werken met producten uit de streek, vers en ambachtelijk. Voor de anti mossel vrouw/man, hebben we uiteraard wat anders in de pan (Wel graag van te voren aan geven). Drankjes worden apart afgerekend aan boord, u kunt hier contant betalen of met pin. Heb je dieetwensen of allergieën laat het ons weten.

We vertrekken met de MS Silverwind vanuit de visserijhaven Lauwersoog. Schuin tegenover NG Shipyards, Haven 30 te Lauwersoog. Graag 15 minuten voor vertrek aanwezig zijn. 

Meer informatie en boeken kan hier https://wadlopen.com/tour/mosselavond-op-het-wad/

Vergaderen in de zilte zeelucht

Breng je team aan boord van ms Silverwind en voer hen mee over het wad. Aan boord kun je vergaderen met alle nodige faciliteiten en bovendien genieten van een adembenemend uitzicht. Natuurlijk kunnen we ook op een zandplaat landen om daar met wadlopen kennis te maken.

Zeehonden-wadlooptocht

Met ms Silverwind organiseren we jaarlijks verschillende excursies naar zandbanken waar zeehonden bij eb komen rusten. U kunt zich voor onze tochten opgeven. Onderweg geven we u uitleg over deze grote jagers. We varen vanuit de visserijhaven Lauwersoog, richting Engelsmanplaat. Daar gaan we van boord voor een gemakkelijke tocht van 1,5 uur. Vanaf het schip kunnen doorgaans zeehonden worden gespot. Meer informatie over deze tocht vind u hier www.wadlopen.com/tour/zeehonden-wadlooptocht/

Wadlopen

Dichterbij de natuur van de wadden kom je niet dan door mee te gaan met onze gidsen voor een wadlooptocht. Maak met ons een oversteek naar een van de eilanden of ga mee op een zwerftocht over een onbewoond eiland. Kijk voor informatie en boekingen op www.wadlopen.com/wadloopprogramma/

Wadtriathlon

1.200 meter zwemmen, 10 kilometer fietsen en 5 kilometer hardlopen. Ieder jaar organiseert Wadloopcentrum Pieterburen een Wadtriathlon. Zo'n triathlon kunnen wij natuurlijk ook organiseren voor uw sportclub of bedrijf. Kijk voor meer informatie over de wadtriathlon op www.wadtriathlonschiermonnikoog.nl

Ja-woord op de wadden

Elkaar het ja-woord geven is een onvergetelijke gebeurtenis in het leven. Hoe mooi is het wanneer u dat doet aan boord van ms Silverwind of op Engelsmanplaat met de blote voeten in het zand temidden van de natuur. Wij helpen u om een onvergetelijke dag nog net wat extra's te geven.

Verrassingstocht Schiermonnikoog

Vanuit Lauwersoog vaar je in korte tijd naar Schiermonnikoog. Gaat het je niet om de bestemming, maar om de gezamenlijk reis dan kun je van het bezoek aan dit prachtige eiland natuurlijk veel meer maken. Daar biedt ms Silverwind met haar volledige keuken en bar alle mogelijkheden voor.

Bedrijfsuitje met mogelijkheden

Steek vanuit Lauwersoog van wal. Bezoek Schiermonnikoog. Ga met ons wadlopen of zeehonden bekijken. Er is zo veel mogelijk. U kunt bijvoorbeeld ook helpen om zandplaten te ontdoen van aangespoeld afval. Zo helpt u de natuur een handje.
Wij denken graag met u mee over een onvergetelijke dag voor uw collega's en u. Wij leveren graag maatwerk, dus neem even contact met ons op via info@wadlopen.com. Om de prijs hoeft U het niet te laten. Hier komen we samen wel uit.

'Waddencruises heeft voor onze medewerkers een prachtige dag georganiseerd.'